De algemene voorwaarden van Frutsels en meer zijn van toepassing op elke bestelling die gedaan wordt. Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Frutsels en meer is gevestigd op de Reinousreed 4 in Wâlterswâld.
KvK  59519843
Btw nr. NL106325681B01

Teksten en afbeeldingen van Frutsels en meer  mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.

Frutsels en meer heeft voor het verzenden van uw bestelling uw persoonlijke gegevens nodig en draagt zorg uw persoonlijke gegevens te beschermen en niet te verstrekken aan derden die niet zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Mocht u nog vragen hebben over de algemene voorwaarden van Frutsels en meer kunt u altijd contact met ons opnemen.

1. Betaling

1.1 De meest actuele prijzen van de producten die verkocht worden door Frutsels en meer vind u op de site.

1.2 Frutsels en meer is niet aansprakelijk voor eventuele typ- of drukfouten in de prijzen of andere gegevens.

1.3 Bestellingen worden verzonden nadat de betaling is ontvangen op het aangegeven rekeningnummer dat op  uw orderbevestiging die u automatisch na het plaatsen van uw bestelling vermeld staat.

1.4 Bij u bestelling treft u ook de factuur van deze bestelling aan.

1.5 De betaalopdrachten voor de bank- en giro-instellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht of machtiging tot betaling geeft.

1.6 De iDeal betalingen gaan via Mollie.

1.7 Bij het afhalen van uw bestelling op onze locatie is contante betaling of via pinnen mogelijk.

2. Retourneren

2.1 Retourneren is mogelijk. De koper van het product heeft 14 dagen bedenktijd en kan binnen deze 14 dagen het product retourneren zonder opgave van reden. Het termijn van 14 dagen gaat in na ontvangst van de bestelling.

2.2 Voor het retourneren dient contact te worden gezocht met Frutsels en meer via frutselsenmeer@gmail.com of telefonisch op 0511-420380. Na overleg en fiat is retourzending mogelijk.

2.3 Producten dienen bij retourneren onbeschadigd te zijn en ongebruikt. Frutsels en meer behoudt zich het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde producten in rekening te brengen.

2.4 De koper dient zorg te dragen voor goed verpakkingsmateriaal voor het verzenden. Wij raden u aan het verpakkingsmateriaal dat wij gebruikt hebben voor u bestelling hiervoor te gebruiken.

2.5 De producten dienen bewaard te zijn in een rook- en diervrije ruimte of andere ruimtes waardoor geur het product aan kan tasten. Producten als garens die beschadigd zijn door geuren kunnen niet meer retour gestuurd worden.

2.6 Frutsels en meer is niet aansprakelijk voor beschadiging aan producten die ontstaan zijn bij retourverzendingen.

2.7 Het retourbedrag van het retour verbonden product wordt teruggeboekt zodra het product onbeschadigd en ongebruikt is ontvangen bij Frutsels en meer.

3. Levering/levertijd

3.1 Alle goederen die te koop worden gezet op www.frutselsenmeer.nl zijn doorgaans leverbaar mits anders vermeld. Mocht het voorkomen dat een besteld product door omstandigheden alsnog niet op vooraard is word er binnen een week contact met u gezocht.

3.2 Indien levering van een product niet mogelijk is wordt hiervoor contact met u opgenomen. De bestelling komt te vervallen. Eventuele betalingen die voor dit product gemaakt zijn kunnen gebruikt worden voor andere producten te kopen op f of word in overleg teruggeboekt.

Frutsels en meer stelt zich niet aansprakelijk voor contactgegevens die niet goed door u zijn doorgegeven waardoor wij u niet zouden kunnen bereiken.

3.3 Alle vermelde leveringstijden van Frutsels en meer zijn slechts een indicatie. De gemelde leveringstijden leiden niet tot enig recht op aansprakelijkheid.

3.4 Voor het bezorgen van uw bestelling worden de kosten afhankelijk van artikelsoort en gewicht conform de tarieven van Post NL bij u in rekening gebracht inclusief kosten verzendverpakking.

3.5 De aangegeven prijzen voor verzenden kunnen afwijken met de werkelijke prijzen. Deze aangegeven prijzen leiden niet tot enig recht op aansprakelijkheid. De werkelijke verzendkosten hangen volledig af van de momentele tarieven van Post NL.

3.6 Levering via Post NL is op eigen risico van de koper.

3.7 Frutsels en meer draagt zorg uw bestelling binnen 48 uur (uitgezonderd zaterdag en zondag) te verzenden na ontvangen van de betaling. Frutsels en meer kan niet aansprakelijk worden gesteld mocht de bestelling door omstandigheden niet binnen 48 uur verzonden worden.

3.8 Frutsels en meer kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer uw bestelling dankzij de bezorgdienst niet binnen de afgesproken tijd geleverd wordt.

3.9 Frutsels en meer stelt zich niet aansprakelijk voor fout opgegeven adresgegeven waardoor bestellingen verkeerd verzonden worden. Verzendingen worden verzonden naar het opgegeven adres.

4. Bestelling

4.1 Een bestelling wordt verzonden nadat de betaling is ontvangen.

4.2 Een bestelling komt te vervallen wanneer de betaling van de bestelling niet binnen is binnen twee weken. Tijdig wordt er nog contact met u opgenomen dat er geen betaling is ontvangen.

4.3 Een bestelling komt te vervallen wanneer de aangegeven prijzen dankzij typefouten of andere storingsfouten onjuist zijn. Hiervoor wordt contact met u opgenomen.

4.4 Het annuleren van uw bestelling is na betaling niet meer mogelijk.

5. Klachten

5.1 Klachten proberen wij zo goed en vriendelijk mogelijk met u op te lossen.

5.2 Frutsels en meer is niet aansprakelijk voor de klachten die in tegenstelling zijn met de algemene voorwaarden van Frutsels en meer waar de koper mee akkoord is gegaan bij het aankopen van producten.

5.3 Frutsels en meer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel opgedaan door artikelen gekocht bij Frutsels en meer.

5.4 Ondanks de zorgvuldige aandacht die Frutsels en meer geeft aan zijn geproduceerde producten kan Frutsels en meer niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel opgedaan door artikelen geproduceerd of verkocht door Frutsels en meer. Hier moet vooral rekening gehouden worden met artikelen die kleine onderdelen bevatten.

6. Garantie

6.1 Frutsels en meer garandeert dat elk geleverd product voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid waaraan het product bij normaal (met de bestemming corresponderend) zou moeten voldoen.

6.2. Frutsels en meer herstelt gebreken die bij normaal gebruik bij het artikel optreden kosteloos.

6.3 Bij een gegronde klacht komen ook de verzendkosten voor rekening van Frutsels en meer.

6.4 Er kan geen aanspraak gemaakt worden op garantie als het defect of slijtage het gevolg is van nalatig onderhoud of fout gebruik. Ook schoonmaken met verkeerde schoonmaakmiddelen valt buiten de garantie.

6.5 onderstaande gevallen vallen ook buiten de garantie:

  • Als veranderingen aan het artikel door derden zijn toegebracht, ook reparatie valt hier onder.
  • Bij oververhitting door centrale verwarming of andere verwarmingselementen.
  • Bij blootstelling aan extreme vochtigheid, warmte, koude of droogte.
  • Bij gebreken die ontstaan zijn door onjuist gebruik van het product.
  • Bij beschadiging met opzet.
  • Bij van buiten komend onheil zoals, blikseminslag hevige regen, hagel of sneeuwstorm.
  • Als u in gebreke blijft en niet aan uw verplichtingen voldoet.