Geen categorie, Nieuws

FEEST.

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie een nieuwsbericht hebben ontvangen.

Achter de schermen zijn we druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de Open Dag van vrijdag as, Frutsels & meer bestaat dit jaar 10 jaar dat konden jullie al merken aan de gratis patroontjes op de facebook groep Bizzy & Frutsel, waar elke maand een nieuw taart haakpatroontje verschijnt. Ik hoop daarmee door te gaan tot het eind van dit jaar.

Op de Open Dag bent u van harte welkom om dit met ons te vieren tussen 10 en 16 uur, krijgt u een bakje koffie / thee met wat lekkers, krijgt u 10% korting op uw aankopen en ontvangt u daarbij een Goodie bag.

Ook staan er in de party tenten leuke creatieve standhouders, zoals Fardau met taarten, baksels en benodigdheden om zelf aan de bak te gaan, Hilly staat er met creatieve uitspatting met oa stof zoals projektbags, tasjes vlaggenlijnen etc. Linda toont haar mooie gehaakte items en Studio Etina neemt een hele verzameling pegdolls mee die ze prachtig heeft beschilderd. Klaske geeft in de winkel demonstraties met alcohol markers, Klaske en ikzelf hebben weer een paar nieuwe haakontwerpen voor u klaar staan., ik kan u vertellen ze zijn prachtig.

Zaterdag 22 juni vindt de jaarlijkse High Tea plaats, dit jaarlijks terug kerend evenement is de afsluiting van het workshop seizoen, hier gaan we met z’n allen haken aan een nieuw ontwerp van BizzyBee Klaske. onder het genot van tee of koffie met heerlijke hapjes. Deze middag zit bijna vol, de datum voor volgend jaar wordt binnenkort bekend gemaakt.

Nu maar hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn.

Na deze gezellige dagen gaan we richting zomervakantie en zal de winkel af en toe gesloten zijn de updates hiervan komen op de face book pagina te staan.