Geen categorie

Drukke, maar super leuke weken.

Half oktober, alweer een week geleden dat we op het Creaweekend van Hardenberg stonden, waar ik samen met BizzyBee Klaske en Linda een druk bezochte kraam had.

Nieuwe patronen werden gelanceerd 2 prachtige 5 december hangers van Klaske en het mooie paddenstoel (patroon van mijzelf) setje heerlijk voor de kleine kinderen om mee te spelen of om als decoratie neer te zetten. Je vindt deze nieuwe dingen in de webshop, ook werden er wat oudere dingen in een nieuw jasje gestoken o.a. de pietenbol, de laatste dingen komen begin volgende week in de webshop.

Nu zijn we alweer druk bezig voor de volgende beurs, 14 -16 november in de Martini Plaza in Groningen voor ons iets dichter bij huis. Hier nemen we ook de kerst dingen mee naar toe, met weer nieuwe ontwerpen van BizzyBee Klaske en mijzelf.

Nog even een klein stukje over mijn gezondheid, zoals jullie misschien wel hebben gelezen ben ik helaas gestopt met de weekmarkt in Dokkum. Na een aantal onderzoeken is gebleken dat ik artrose/slijtage in mijn middenvoet heb, dus letterlijk en figuurlijk een stapje terug doen. En ik weet dat beweging natuurlijk goed is maar bij overbelasting krijg ik ontstekingen in mijn voet vooral na zo’n drukke beurs met het vele heen en weer lopen van en naar de bus en de hallen. Dit heeft ff wat tijd nodig om te genezen. Volgende week krijg ik hopelijk een nieuwe aanpassing in mijn schoen zodat het lopen weer wat beter gaat.